Rekrutteringsarrangement for masterstudenter i Trondheim

Rekrutteringsarrangement for masterstudenter i Trondheim

Bli kjent med Maritime Trainee-programmet og maritim næring!

Onsdag 20. september kl. 17–20
Provincialen, Kongens gate 3, Trondheim

Er du masterstudent på siste året og nysgjerrig på alle mulighetene som finnes i maritim næring? Kunne du tenke deg en fast jobb i et verdensledende maritimt selskap og bli med på et akademisk program i Norge, København, Singapore og London, sammen med andre traineer?

Befinner du deg i Trondheim 20. september?

Da er du invitert til en maritim ettermiddag om Maritime Trainee-programmet!

Vi får besøk av representanter fra flere av bedriftene som holder på å rekruttere sine trainees til kull 17 av programmet. I tillegg kommer nåværende/tidligere traineer også for å fortelle om sine erfaringer.

Du møter

  • BW LNG
  • VARD
  • DOF
  • DNV
  • Höegh LNG
  • flere bedrifter annonseres fortløpende

Maritime Trainee-programmet er spesielt relevant for deg som tar en master i teknologi, økonomi, marinteknikk, IT eller juss. Arrangementet er åpent for alle uavhengig av hvor du studerer.

Vi byr på tapas og bobler, og håper vi sees! Vi har begrenset med plasser, så førstemann til mølla gjelder.

Hva er Maritime Trainee-programmet?

Maritime Trainee er et av Norges mest anerkjente trainee-programmer. Det unike med programmet er kombinasjonen av at du blir ansatt i en fast stilling hos et verdensledende maritimt selskap, samtidig som du gjennomfører et 18 måneder akademisk program i Norge, Singapore og London.

Som Maritime Trainee får du tildelt en mentor, og du bygger nettverk i et tverrfaglig, internasjonalt og faglig sterkt program. Les mer om programmet her.

Hvem kan søke?

Programmets ideelle kandidat har nylig fullført en mastergrad innenfor for eksempel teknologi, økonomi, marinteknikk, IT eller juss. Kandidater med inntil fem års arbeidserfaring etter fullført mastergradsstudier er også aktuelle for programmet og oppfordres til å søke.

Hvordan kan jeg bli Maritime Trainee?

Rekrutteringsperioden foregår i hovedsak om høsten, og er nå offisielt i gang! Det er de deltakende selskapene som selv rekrutterer, men alle stillingsannonser vil bli formidlet på maritimetrainee.no og i våre sosiale kanaler.